Logo

Haluatko mukaan myyjäksi?

Tutustu täällä Popaaliin ja hae myyntipaikkaa.

Kenelle Popaali on?

Haluamme nostaa esiin kotimaisia kädentaitajia; erityisesti niitä pieniä helmiä. Niinpä Popaali on suunnattu erityisesti pienille yrityksille, ja kaikki pääsevät hyvin esille tapahtumissa.

Mitä myyntiin?

Torilla voi myydä itse valmistettuja ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita, sekä palveluita. Kankaita, lankoja ja tarvikkeita voi myydä valmiiden tuotteiden ja palvelujen lisänä.

Lisää näkyvyyttä?

Popaalin tapahtumiin voit valita jopa kolme erilaista lisänäkyvyyspakettia, jotka tuovat etuja ja näkyvyyttä myös ennen tapahtuman alkua. Ja myös Torin jälkeen!

Nämä on hyvä tietää ennakkoon

Mitä Popaali on myyjille?

Popaali on virtuaalitapahtuma, Tori, jonka alustana toimii Facebook-ryhmä. Mainio tapa tavoittaa suuri yleisömäärä ja näin saada näkyvyyttä pienellekin yritykselle! Myyntipaikkojen ja lisänäkyvyyksien hinnat ovat pienyrittäjiä ajatellen mietitty, jotta jokaisella on mahdollisuus osallistua.

Torille valitaan hakijoiden joukosta monipuolinen valikoima kädentaitoja laidasta laitaan. Näin varmistamme valikoiman kotimaisuuden ja vastuullisuuden. Popaalin myyntipaikkojen määrä on rajattu 150:een, jotta kaikki pääsevät hyvin esille tapahtumissa.Jokainen myyjä on vastuussa omasta näkyvyydestään Popaalissa ja virtuaalinen tapahtuma vaatii valmistautumista ja aktiivista osallistumista tapahtuma-aikana.

Popaalissa tuotteet esitellään tuotekansioissa, joten kuviin kannattaa panostaa. Hyvillä ja selkeillä kuvilla tuotteesi tulevat hyvin esille. Kuvia kommentoimalla ne nousevat ryhmän seinälle näkyviin myös niille, jotka eivät tuotekansioita selaa.

Jokainen myyjä voi myös osallistua Popaalin ohjelmaan. Ohjelmapaikka on erinomainen tapa tuoda yritystäsi lisää esiin. Varaa siis paikkasi ajoissa! Mieti mitä lisäarvoa voit ohjelmalla tarjota yleisölle.Myös yrityksen omalla Facebook-sivulla kannattaa hyvissä ajoin alkaa mainostamaan tulevaa toritapahtumaa, ohjelmaa, tulevia erikoiseriä jne. Mitä aiemmin kerrot osallistumisestasi, sitä suuremman yleisön saat! Facebook ei näytä kaikkia julkaisuja kaikille seuraajille kerralla, eli kannattaa kertoa osallistumisesta, ohjelmasta jne useampaan kertaan, ennen toria ja torin aikana!

Muista jakaa julkaisujasi myös sellaisiin Facebook-ryhmiin, joissa jäsenet niistä hyötyvät.Myyjät sitoutuvat jakamaan Popaalipotin arvontajulkaisun ja vähintään yhden Mukana Popaalissa-julkaisun yrityksensä somessa. Mutta kuten yllä kerrottu, kannattaa näkyminen aloittaa ajoissa ja näkyä paljon. Jos tägäät Instagramissa @popaaliin, jaamme julkaisusi!

Popaalitiimi mainostaa tapahtumaa Facebookissa ja näin tuodaan Tori kaikkien tietoon jo hyvissä ajoin.Jokaiseen tapahtumaan osallistuminen vaatii jonkin verran tietokoneella näpertelyä, esim. kuvankäsittelyä sekä kirjoittamista. Kuvankäsittelyä varten olemme koonneet selkeät kuvaohjeet sekä suuren määrän somemateriaalia, jonka saat käyttöösi lunastettua myyntipaikkasi. Yksin ei näitäkään asioita tarvitse pohtia kun apuna on tapahtumakohtainen valmisteluryhmä, jossa voi kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Tervetuloa mukaan!

Heräsikö sinulla kysymyksiä?

Voit olla meihin yhteydessä joko Facebookin messengerin kautta
tai voit laittaa kysymyksesi meille sähköpostitse osoitteeseen info@popaali.fi

Myyntipaikka ja lisänäkyvyyspaketit

Hinnoittelu

Myyjäksi valitut saavat sähköpostitse tiedot miten lunastaa myyntipaikka ja mahdolliset lisänäkyvyydet. Muista tarkistaa kuvaohjeet valmisteluryhmästä.

Myyntipaikka

Tämän ostamalla pääset osallistumaan Popaalin Torille. Myyjät sitoutuvat jakamaan omassa somessaan Popaalipotin arvontajulkaisun sekä “Tervetuloa Popaaliin”-julkaisun.

40€

Sisältää:

 • Jopa 5 kuvaa tuoteryhmiin
 • 1 kuva tarjous- ja arvontakansioihin
 • Yritysesittely "Mukana olevat yritykset"-kansioon
 • Mahdollisuus pitää live tai julkaista ohjelmavideo (max 25min)

Tuote-/yritysesittely-lisänäkyvyys

Voit esitellä Popaalin FB-ryhmän seinällä yritystäsi tai tuotteitasi yhdellä kuvalla tai max 15min videona (video voi olla myös koostettu kuvista).
Muista tarkistaa video-ohjeet.

20€

Sisältää:

 • 1 kuva/video (max 15min) Popaalin FB-ryhmän seinälle.
 • Lisänäkyvyyttä ennen Toria
 • Toriaikana: 1kpl seinäkuva

Arvonta-lisänäkyvyys

Järjestä mieleisesi arvonta Popaalin FB-ryhmän seinällä ennen Toria. Arvonta tulee suorittaa ennen Torin alkua.
Muista tarkistaa kuvaohjeet.

20€

Sisältää:

 • 1kpl kuva Popaalin FB-ryhmän seinälle ennen Toria
 • Lisänäkyvyyttä ennen Toria
 • Toriaikana: 1kpl seinäkuva

Vain Popaalissa-lisänäkyvyys

Se voi olla yksi uusi tuote, erikoistarjous joka on voimassa vain Popaalissa, erikoisväri tms. Tarjous saa olla voimassa vain tapahtuma-aikana.
Muista tarkistaa kuvaohjeet.

20€

Sisältää:

 • 1kpl kuva Popaalin FB-ryhmän seinälle ennen Toria
 • Lisänäkyvyyttä ennen Toria
 • Toriaikana: 1kpl seinäkuva